Making space for people.

To live. To work. To enjoy.

Latest News: 26/01/2015: Auckland Council Customer Service Centre - Located on the Ground Floor of the recently refurbished Bledisloe House, the innovative new Customer Service Centre delivers an attractive and engaging customer-centred retail experience in stark contrast to the traditional service centre design approach. Find out more about the project in our Interior projects section 16/10/2014: Best Design Awards recognition - The vibrant new Auckland Central Library Children's Section has been awarded Bronze in the Public and Institutional Spaces category at the 2014 Best Design Awards. Our entry can be viewed here 08/09/2014: Resene Total Colour Awards success - We are proud to have received the 2014 Resene Total Colour Commercial Interior Office Award for the stunning Lion Auckland offices. Find out more about the project and other award recipients here